Στη βόρεια Χίο δημιουργούμε ένα βιώσιμο και πολυδιάστατο «οικοσύστημα» βιολογικών καλλιεργειών και γαστρονομικού πολιτισμού. Ένα «σημείο αναφοράς», όπου η αναγέννηση της προγονικής γης και η ανάδειξη των αξιών του τόπου θα συνδυάζονται αρμονικά με τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου και ελκυστικού αγροτουριστικού προορισμού υψηλών προδιαγραφών και συνδυαστικών εμπειριών.
Βασικός άξονας αυτής της προσπάθειας είναι η αρμονική συνύπαρξη του οίνου και της ελιάς, αυτών των δύο εμβληματικών αγαθών που αποτελούν την «πατρίδα» κάθε Έλληνα. Αυτών των πανάρχαιων συμβόλων που ξεκινούν από τα βάθη της ιστορίας και συνεχίζουν να διασταυρώνονται και να αφήνουν δυναμικά το αποτύπωμά τους στη σύγχρονη εποχή.
Στο πλαίσιο αυτό, συμβάλλουμε στη διάσωση των παλιών αμπελώνων και ελαιώνων, οργανώνουμε νέες φυτεύσεις και καλλιέργειες, αναπτύσσουμε μονάδες μελέτης και έρευνας της αειφορίας, καθιερώνουμε επώνυμες ετικέτες προϊόντων και σχεδιάζουμε τη δημιουργία ενός boutique ελαιοτριβείου και ενός πρότυπου Κτήματος (Estate) που θα προσφέρει υψηλού επιπέδου οινοτουριστικές και αγροτουριστικές υπηρεσίες.
Σε κάθε μας δραστηριότητα και πρωτοβουλία εφαρμόζουμε τις αρχές της βιωσιμότητας, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις για την ευημερία των επόμενων γενιών. Υιοθετούμε ορθές πρακτικές με γνώμονα την προστασία του φυσικού πλούτου, την αποκατάσταση της βιοποικιλότητας, και τον σεβασμό στη μακραίωνη αμπελουργική και ελαιουργική παράδοση της περιοχής.
Κεντρική μας φιλοσοφία είναι ότι όλες μας οι ενέργειες, οι υπηρεσίες και τα προϊόντα θα πρέπει να έχουν «ισχυρή εδαφική ταυτότητα», να εκφράζουν δηλαδή τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του τόπου στον οποίο δημιουργήθηκαν, όπως οι ελιές και τα αμπέλια που φύτρωσαν, ρίζωσαν και μεγάλωσαν εδώ.
Στη γη της Χίου.
Στη γη των Αμάδων.